Çamlıca İlkokulu

Telefon : 0 (416) 725 50 45
WEB https://kahtacamlicailkokulu.meb.k12.tr
Adres : ÇAMLICA KÖYÜ ÇAMLICA KÜME EVLERİ ÇAMLICA ILKOKULU BLOK NO 43 KAHTA / ADIYAMAN
VİZYON : Evrensel nitelikteki bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip olan, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam, toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Atatürk ilkelerine bağlı olmak, Evrensel ahlak ilkelerine ve yasal düzenlemelere uymak, Bilimsel evrenselliğe inanmak, Yenilikçi olmak, Doğruluktan ve dürüstlükten taviz vermemek, Kurum içinde uyum ve dayanışmaya önem vermek, Herkesi din, dil, milliyet, düşünce farklılığı gözetmeksizin sevmek ve saygılı olmak, Sürekli mükemmelliği yakalamaya çalışmak, Zamanın kıymetini bilmek, Milletimizi sevmek ve milletimizin değerlerini korumak, İşimizi sevmek.
BAŞARILAR :

Isınma : SOBA
Servis : ESKİTAŞ NİHAT DENİZ ORTAOKULU ÖĞRETMEN SERVİSİ İLE YAPILMAKTADIR. KÖY SERVİS YOLUNUN 1 KM İÇERİSİNDEDİR. GERİ KALAN YOL, TAŞIMA SERVİSİ İLE VEYA KENDİ İMLANLARINIZLA YAPILMAKTADIR.
Ulaşım : YOL ASFALT. ULAŞIM HER ZAMAN AÇIK.
Yerleşim Yeri : KÖY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL:105 KM İLÇE:65 KM